Computer hulp aan huis

Computer hulp aan huis

juni 5, 2019 0 Door Mevrouw Blog

Thuis hebben wij een computer, vaak hoor ik van vrienden en kennissen dat dit een beetje ouderwets is. Tegenwoordig wordt alles op een laptop en tablet gedaan. Kaj vindt het nog heel leuk om op de computer te spelen. Ik laat de kinderen zo min mogelijk met een tablet en smartphone in aanmerking komen. Onze computer thuis is stuk. Bestaat er nog een computer hulp die aan huis komt?

Op het internet ging ik opzoek naar computerhulp aan huis. En ja hoor… gevonden, het bestaat nog! EenvoudPC komt op vele plekken in Nederland langs huis, waaronder in:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Leiden
  • Rotterdam
  • Utrecht

Het tarief bedraagt €30,- per uur en de voorrijkosten zijn €15,-. Wanneer Itpack het niet lukt om de computer te maken betaal je alleen de voorrijkosten. Itpack sprak mij hierdoor erg aan. Op de website stond ook vermeld dat Itpack binnen 24 uur bij je langs komt. Als er iets kapot is wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Ervaring

Ik belde om 12:00 en om 15:00 stond er een computer hulp aan huis. De computer monteur was een half uurtje bezig maar kwam er al snel achter dat de computer ze beste tijd heeft gehad. De Computer monteur kwam met een oplossing om een refurbished computer aan te schaffen, die zijn er al vanaf €200,-. Ik heb dan ook maar snel een refurbished laptop aangeschaft, want ja…   kinderen blij, ik blij!

De volgende dag werd de computer bij ons thuis geleverd en geïnstalleerd. Kaj kon er meteen weer mee spelen, als hij zo aan het genieten is, is dat echt onbetaalbaar.

Met 2 minuutjes googelen zult u regionaal wel een goed bedrijf vinden. Het is belangrijk dat ze snel langs kunnen komen natuurlijk.