Trouwfotograaf

Trouwfotograaf

juni 18, 2019 2 Door Mevrouw Blog

Op 8 juni 2014 zijn mij man en ik getrouwd. Ik wil graag met jullie delen hoe hij mij ten huwelijk heeft gevraagd, de weg naar de bruiloft toe en tot slot onze huwelijksreis. Iedereen ziet zijn eigen bruiloft natuurlijk als een sprookje, maar die van mij was ook echt een sprookje.Parijs

Het begon allemaal op 14 april 2013, wij waren op stedentrip naar Parijs… Misschien een beetje cliché een huwelijks aanzoek in Parijs, maar het was niet bij de Eiffeltoren. Hij was de eerste dag al zo zenuwachtig en ik wist oprecht niet waarom. De 2e dag gingen we een tour doen met de big bus door de stad, leuke dag gehad, lekker geshopt. In de avond gingen we uiteten, hij had al bij een restaurant gereserveerd, dit heeft hij nog nooit gedaan dus ik dacht ”wat gebeurt hier nou allemaal”.

Een super mooi restaurant op een dak terras met uitzicht over heel Parijs, donkere lucht met allemaal lichtjes. De rest van de tafels waren leeg, er kwam een man die op de piano ging spelen. Toen had ik wel een vermoeden wat er ging gebeuren. En ja hoor, daar ging hij, op zijn knieën en zei eindelijk de woorden ”Wil je met me trouwen”. Ik kon mijn tranen niet in bedwang houden en zei vol vreugde ”Ja, heel graag!”.

Eenmaal in Nederland zijn we meteen begonnen met de voorbereidingen, welke datum, wat voor ringen, wat voor een jurk? We waren het er beide over eens dat we in de maand juni wouden trouwen. Juni 2013 zou al heel snel voor de deur staan. Daarbij de keuze om het jaar erop te gaan trouwen. Het werd de 8e, omdat onze moeders beide op 8 jarig zijn.

Koets

Vele voorbereidingen zijn geweest, prachtige ringen, een droom jurk, mooie locatie, heerlijke hapjes en de liefste mensen om ons heen. Om een Trouwfotograaf van weddingreport heeft onze prachtige dag vast gelegd. Wat een fijn bedrijf, goede service en leveren alle foto’s zonder watermerk.

We werden gebracht met een koets waaraan 4 witte paarden ons voort trokken. Dit was echt een droom die uitkwam, wat een dag was dit! Ik zou bijna zeggen jammer genoeg trouw je maar 1 keer (meestal, haha) Ben jij ook getrouwd of ga je trouwen? Laat even weten in de comments hoe jullie droom bruiloft eruit zag, ik ben erg benieuwd!