Wastafelmeubel 120

Wastafelmeubel 120

oktober 9, 2019 0 Door Advertisesolution

Wastafelmeubel 120

Plaatsing van een badkamerkast of spiegelkast gaat in grote lijnen hetzelfde. Ook deze meubelen worden voorgemonteerd en met en duidelijke monteerinstructie geleverd. Net als het badkamermeubel worden ook deze meubelen met muurbevestiging aan de muur geklemd. Uiteraard komt montage van kraan en wastafel bij deze meubelen te vervallen. Houd bij plaatsing van meubelen naast een wastafel minimaal 20 cm ruimte aan. Zo voorkom je dat je je ellebogen stoot als je voor de wastafel staat.

Al onze badkamermeubelen worden geleverd met een montagehandleiding voorzien van tekst en tekeningen. Kom je er toch niet uit of heb je vragen over de montage of plaatsing van onze badkamermeubelen waar de handleiding, schroom dan niet om contact op te nemen met https://www.oceanbathrooms.nl/badkamermeubels